Positiivne juuli

Juulikuu tõotab tulla üsna aktiivne. Selleks, et nautida oma töövilju, tuleb palju pingutada ja hoolega jälgida, millesse rohkem ressursse suunata. Tervis, materiaalne heaolu ja perekond – need on kolm põhilist valdkonda, mis vajavad Teie tähelepanu. Enne kui saate lõpuks võtta aja maha ja leida ennast, tuleb kindlasti laadida oma energiat. Suvi on selleks just loodud.

Muidugi ei tohi end liiga lõdvaks lasta, kuna igas pingutuses on takistusi, mida tuleb hoolega jälgida ja vajadusel end kehtestada. Liigne agarus on ogarus.

Kindlasti leidke aega oma kallimate inimestega koosolemiseks ja korraldage väljasõit loodusesse. Võtke ühiselt ette väljakutseid ja põnevust tekitavaid seiklusi, kuna suve lõppedes võivad uued ja põnevad olukorrad tekkida alles uuel aastal. Praegu on hetk, kus olete Teie just suunaja ja teate, mida on Teile või Teie lähedastele vaja. Märksõnad on hoolivus, armastus ja seltskond.

Kuu lõppedes leiate end olukorrast, kus avanevad uued võimalused karjääris end edendada ja materiaalselt kindlustada, aga siin on oht kaotada iseennast ja langeda ahvatluste küüsi. Kõik, mis hiilgab, ei ole veel kuld.

Kiired ja läbimõtlemata otsused ning isepäised tegevused võivad viia Teid olukorrani, kus Te pole enam juhtival kohal ega olukorra peremees, vaid otsuseid tehakse Teie seljataga, vaikselt ja ilma Teie nõusolekuta.

Kontroll ja planeerimine on pikk tee, aga takistuste lõpus on valgus, kus ootab Teid kõik see, millele Te oma aja kulutasite. Kõik takistused ja raskused saavad tasutud ning olete taas kindlal teel kõrgustesse.