3 moodust Mammona poole pöördumiseks või Tema tähelepanu äratamiseks


Öökullinahast käevõru

Üks meetod külluse jumaluse poole pöördumiseks on (Norra) öökullinahast käevõru, mis sümboliseerib sõprust, usaldust ja ühendust deemoniga. Käevõru tegemisel loote usaldusringi käegakatsutava metafoori, mis võimaldab luua sideme Mammona energiaga.

Käevõru aitab Mammonal end inimeste maailmas mugavalt tunda ning puhastama kandjat igasugusest "heast" kuid ebavajalikust rikkust piiravast energiast. Selline käevõru tõstab mana energiat ca 25% ulatuses.

 

Mammona ripats

Kandke Mammona sigiliga ripatsit külluseenergia suurendamiseks. Sellega näitate üles lugupidamist, austust ja imetlust Kuninga vastu. Graveerige sigil kaelaehtele ja kandke seda endaga, et juhatada Tema kõrgem energia enda kehasse.

 


Psalm nr 23

See, et Mammon on deemon, ei tähenda seda, et tema väljakutsumiseks peaks hankima mõne “saatanliku piibli” vms. Võtke Piibel (või prinditud psalm) ja hoidke seda Psalmide raamatu psalm 23 kohalt avatuna, enne kui astute sellega vasakus ja põleva jüünlaga paremas käes põrandale joonistatud pentagrammi, mis toimib loitsu võimendina. Veenduge, et küünal põleks, kui end pentagrammi ülaosast eemale pöörate, et kuulutada  "tahte võitu vaimu üle”. Selle riitusega lihtsustate Mammona juurdepääsu oma hingele. Kindlasti  puhastage end kõigest liigsest peale rituaali sooritamist. Seejärel lugege psalmi ja solvake deemonit, et kutsuda esile tema viha ja tuua ta enda ette.

 

Psalm 23 Hea karjane

1 Taaveti laul. Issand on mu karjane, mul pole millestki puudust.

2 Haljale aasale paneb ta mind lebama, hingamisveele saadab ta mind;

3 Tema kosutab mu hinge. Ta juhib mind õiguse rööbastesse oma nime pärast.

4 Ka kui ma kõnniksin pimedas orus, ei karda ma kurja, sest sina oled minuga; su karjasekepp ja su sau, need trööstivad mind.

5 Sa katad mu ette laua mu vastaste silma all; sa võiad mu pead õliga, mu karikas on pilgeni täis.

6 Ainult headus ja heldus järgivad mind kõik mu elupäevad ja ma jään Issanda kotta eluajaks.





Ave Mammon

marek@maagiapood.ee