Rahaõli rituaal

Üheks viisiks Mammona  rikkustele juurdepääsu saamiseks on rahaõli loomine ja rituaal. Mille üheks koostisosaks on ka veri, seega antud retsepti ei tohi suhtuda ülemeelikult. Riituse edukaks sooritamiseks vajate piparmündiõli, Mammona pitsatit (sigili), tera vere saamiseks, paberraha ning münte, lisaks  kaneelist, muskaatpähklist, petersellist ja basiilikust valmistatud rahapulbrit ning valget küünalt. Hoidke münte ja paberraha ööpäev enne riitust Manmmona sigiliga paberi all. Kolmandaks kihiks asetage (endale kuuluv) pentagram. Neljanda kõige pealmise kihina katke kõik uuesti rahaga. Kogu kasutatav raha ning küünal peab eelnevalt olema töödeldud  rahapulbriga.

Riitust alustades asetage piparmündiõli ja rahapulber valgele küünlale ning laske sellel põleda, samal ajal ise Mammonat kutsudes. Kui deemon ilmub, tilgutage mõned veretilgad ja piparmündiõli sigilile, seejärel asetage selle peale oma pentagram ning kõige peale puistage rahapulbrit. Andke selgelt teada oma soovist, misjärel tänage ning lubage Kuningal või Tema esindajal lahkuda. Lõpetage seejärel rituaal omale sobival moel ning puistage kasutuses olnud rahapulber laiali oma elamisse, kingadesse, rahakotti jne . Kasutatud pitsat voltage kokku ja kandke seda endaga kaasas nagu ka oma pentagrammi.  Kui sooritate kõik rahulikult, kannatlikult ning õieti, siis ei lase esimesed tulemused end kaua oodata.


Mantra

Deemonile on pühendatud mitmeid mantraid, mis kõik täidavad erinevat eesmärki. Valige oma soovide ja vajaduste põhjal sobivaim.

Näiteks "Tasa Mammon On Ca Lirach" on mõeldud Mammoni  väljakutsumiseks, samas kui "Mammon Liftoach Qliphoth" sobib ideaalselt selleks, et paluda Mammonil nt rahaloitsusid tugevdada.

Mammon Ogrombora - Universaalne kutsemantra, nii välja-  kui ka millegi esilekutsumiseks.

Mammon Liftoach Qliphoth “Mammon, ava Qliphoth!” - Tugevdab kõiki kutsumisriitusi.

Io Mammon– Drakon Anabaino Gamalielim “Hail Mammon– Qlipha musta kuu draakon!” - Universaalne kutseloits.

 

Peegel

Mammonat saab ka peegli abil kutsuda, kuid sellega kaasneb ohverdus.  Rituaal nõuab peeglit, toorest liha, münte ja ohverdust. Asetage peegel põrandale või maapinnale, hoidke münte vasakus käes ja lihatükki paremas käes, võtke kingad jalast ja astuge peeglile.



Ave Mammon

marek@maagiapood.ee