Lughnasadh või Lammas 
Suvelõpupidu mida tähistatakse esimesel, vahel teisel augustil jääb suvise ja sügisese pööripäeva vahele.
See on iidne püha, mille juured ulatuvad Keldi traditsioonidesse ja mida tähistatakse suve lõpus, kui päevad hakkavad järk-järgult lühemaks muutuma ja sügis on saabumas.
Algamas on viljakoristusaeg.

On suurepärane aeg keskenduda pikemaajalistele soovidele ja nende üles kirjutamisele. Sel pühal on oluline tunda tänulikkust selle eest, mis meil juba olemas on ja mida oleme seni saavutanud. Jagamise ja tunnustamise aeg on saabunud ning samuti on oluline ümber hinnata oma olukorda ning õppida saadud õppetundidest. See on võimalus leida lahendusi negatiivsete olukordade lõpetamiseks ning avastada uusi võimalusi kasvamiseks ja õitsenguks.Lughnasadh toob endaga kaasa võimaluse olla tänulik elujõule ja rikkalikele kingitustele, mida loodus meile pakub. See on aeg, mil me tunneme end looduse ja universumi tsüklitega tõeliselt ühenduses. Seepärast võtke hetk, et lõdvestuda ja lasta end haarata selle imelise püha maagilistest energiatest, et luua oma elus positiivset muutust ning tunda tänulikkust kõige hea eest, mis meid ümbritseb.

Tehakse lõket, tänatakse Maaema, küpsetatakse leiba, 

Värvid: Punakaspruun, kollane, kuldne, lilla

Puud: õunapuu, tamm, pihlakas

Kristallid: tsitriin, peridoot, teemant

Ilmakaar: edel

Junalannad:Tailtiu, Freya, Frigg, Demeter, Persephone, Ereshkigal, Ker

Märksõnad: saavutused, vabanemine, lõppemine, kangasteljed, vili, 

LUGHNASADH kaardiladumine

Kaart 1. Säramine. Milline on kõige toitvam vili (oskus, kingitus maailmale, võime), mida Sa praegu endas kannad?

Kaart 2. Esimene lõikus. Mida Sa saagina koristad? Millised on Sinu töö viljad? See võib hõlmata lõpetatud projekte, isiklike takistuste ületamist ja küllust igasuguses vormis aga ka kõike sama negatiivses vormis.

Kaart 3. Vikat. Millised on Su vahendid, et oma saaki kokku koguda? Vahendite hulka kuuluvad su professionaalsed ja isiklikud oskused, maagiline praktika ja enda püsivus.

Kaart 4. Valmimine. Mis veel valmib? Millel on vaja veel aega, et täielikult küpseda?

Kaart 5. Muutumine. Mis Sinus muutub, kui pimenev aeg kätte jõuab?

Kaart 6. Andmine. Millisel viisil saad oma küllust jagada?

Kaart 7. Vastuvõtmine. Mida Sa vajad rohkem oma ellu ? Teisisõnu, mille vastu oled muutumise protsessis kõige tõrksam ja mida on kõige raskem aktsepteerida?

Kaart 8. Langus. Millele peaksid keskenduma enne kui pimenev aeg käes on, enne sügise keskpaika?