Noorkuu ühendus Lilithiga (0°30') loob võimsa naiseliku energia. Mütoloogias oli Lilith tugev ja iseseisev naine. Ta püüdles võrdsuse, mitte kontrolli poole ning mässas allumise vastu. Patriarhaat nimetas teda deemoniks, kuid tegelikult on ta preestrinna ja Chironi teisik. 

Tema tähtsus 2024. aasta oktoobri noorkuus on seotud naiste traumade ja tervenemisega, ürgse ja instinktiivse naiseliku energiaga, marginaliseerimisega, samuti teie varjupoole või alateadliku isiksusega ning peidetud tumedate soovidega, mida varjate kriitika ja tõrjumise vältimiseks.

Emotsionaalselt võime täheldada masshüsteeria, hullumeelsuse, transisarnaste seisundite, vaimse ekstaasi, hallutsinatsioonide, suurushullustuse, metafüüsiliste sidemete, meediumi võimete, hüpnoosi ja, mis kõige olulisem, normist eemaldumise elemente.

Sotsiaalselt võime kogeda kaost, suurushullustust, genotsiidi, äärmuslikku idealismi, ebaratsionaalsust, ohvrimeelsust, tervendavaid praktikaid, palverännakuid ja rituaale.

Üldiselt viitavad andmed sügavale seosele Makemake tsükli ja ekstaatilise, ärevust tekitava ning sageli süüdlasi otsiva dünaamika arengu vahel. 

Makemake seostatakse ka elu uuenemise või jätkumisega muutunud oludes, UFO nähtustega, kosmosereisidega, tulnukate kultuuridega ja hinge kildude ning fragmentide "lendava koduga"

Mitmed selle nädala sündmused näitavad pikaajalist mõju tulevikule.

Sügise keskpaik onvarsti  käes ja läheneme olulistele hetkedele.

Praegu on kõige olulisem jälgida kasvavaid konflikte ja turvalisust.

Konfliktne keskkond muutub ohtlikuks. Iga solvang võib põhjustada viha, viha teeb lolliks ja pimedaks!

 Kõik püüdlevad domineerimise poole. Vanad konfliktid võivad vallandada hullumeelsust.

Kui puutute kokku ebameeldivate faktidega, säilitage mõistus ja  rahu. Tehke valikuid, kaitske oma nõrku külgi ning nõrgemaid inimesi.

Praegu saavad paljud mõtlematud väljaütlemised kriitika osaliseks. Tekivad vaidlused selle üle, mis on õige ja õiglane. Paradoksaalsed vastuolud võivad konflikti süvendada.

Maailmapoliitikas läheneme väga ohtlikule hetkele.Tuuma-agressiooni teema võtab täiesti selged piirjooned. Väga ohtlik olukord kujuneb nädala lõpuks ja kestab peaaegu oktoobri lõpuni. Ainult mõistlikkuse ja solidaarsuse pingutustega saab vältida suuremat õnnetust.

Igapäevaelus püüdke eemalduda inimeste sagimisest ja nautida aasta kaunimat aega! Püüdke ilu ja loovuse poole. 
Ärge mingil juhul andke järele fanatismile! Algamas on väga konfliktne aeg! Hoidke end!